banner_990x90_EFE (1)

Les Brigades Forestals d’Imelsa finalitzen el condicionament de dos barrancs a Aielo de Malferit

Els treballs han durat uns dos mesos i s’han realitzat amb el suport de dues màquines desbrossadores

Dues brigades forestals d’Imelsa ultimen els treballs de condicionament dels barrancs de Serrans i Brulls, en el terme municipal d’Aielo de Malferit.

antes_despues
image-252942

Les brigades d’Imelsa han actuat en una superfície total de més de 26.000 metres quadrats, dels quals 23.000 pertanyen al Barranc dels Serrans i la resta, al Barranc dels Brulls.

Segons el gerent d’Imelsa, Josep Ramon Tiller, “a l’hora d’executar els treballs sol·licitats per l’ajuntament, s’ha incidit especialment en les zones més properes al nucli de la població i la interfície urbà forestal, ja que la prioritat sempre és la seguretat dels veïns”.La labor de neteja i condicionament s’ha dut a terme amb el suport de dues màquines desbrossadores que optimitzen el temps dedicat a la trituració de la vegetació. Aquesta maquinària es maneja per ràdio control, la qual cosa permet treballar en zones de difícil accés sense posar en risc la seguretat dels operaris.La labor d’Imelsa ha consistit en l’esbrosse de vegetació invasora i obstructiva present en el llit, respectant la flora autòctona i els exemplars d’arbrat de ribera.Els treballs duts a terme pels brigadistes són supervisats pel Servei de Policia d’Aigües i Llits Públics de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHJ) i a nivell intern pel coordinador de zona d’Imelsa.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.