BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Les capanyes de participació pública de l’EMT reben un premi ‘Civitas’

Valencia Noticias | Redacción.- L’Empresa Municipal de Transports (EMT) ha rebut hui un premi CIVITAS per les campanyes d’interacció que ha realitzat amb els seus usuaris per a fomentar la mobilitat pública i sostenible a València. El jurat d’estos guardons, finançats per la Unió Europea per a promoure sistemes de transport energèticament eficients, ha reconegut l’aposta de l’EMT d’involucrar als ciutadans amb iniciatives com la recàrrega ‘on line’ de bitllets.

La companyia ha recollit este premi en una cerimònia que s’ha celebrat a Ljubljana, la capital d’Eslovènia, on s’han lliurat tots els premis europeus anuals al transport urbà concedits per CIVITAS.

Cal destacar que  enguany han participat en esta iniciativa un total de 200 ciutats que han presentat la seua candidatura a estos guardons que distingeixen les millors apostes pel Transport Públic i Sostenible en el continent, en tres modalitats: Ciutat de l’Any, Campanyes de Participació Pública, i Innovació Tècnica.Un autobús de la EMT en una salón de ferias.

Els premis ‘Civitas’ han distingit les eines que EMT València ha posat al servici dels seus usuaris. L’esmentada recàrrega ‘on line’ de bitllets, bé des de la pàgina web o bé a través de l’App per a mòbils, que només en els últims tres mesos ha facilitat l’adquisició de 50.000 bitllets ‘on line’. El Jurat també ha considerat el fet que EMT, a través de Whatsapp i Telegram, mitjançant el telèfon 658.674.920, resol a l’instant tot tipus de qüestions i dubtes sobre servicis, rutes i trajectes de la companyia. En l’actualitat es registren prop de 1.000 converses a la setmana per tots dos canals de comunicació.

El Jurat també ha destacat el projecte “EMT a l’Escola” mitjançant el qual la companyia imparteix gratuïtament classes i tallers, teòrics i pràctics, en els centres educatius de la ciutat per sensibilitzar els escolars sobre els avantatges del transport públic i sostenible, així com als màsters i taules tècniques sobre mobilitat i respecte al medi ambient en les universitats valencianes.

Amb este guardó també es veuen reconegudes les campanyes de participació ciutadana i la difusió d’informació “transparent i global” a través de Facebook, Twitter, Instagram i YouTube, on la comunicació i l’intercanvi d’idees amb els passatgers és permanent i directa, amb més de 14.000 seguidors en les xarxes socials, i amb un creixement del 400% en els últims mesos.

Finalment, el premi també és un reconeixement a la labor de les conegudes ‘Jaquetes Rojes’ que cada any dediquen prop de 2.000 hores a informar a peu de carrer, i “de forma propera i amable”, sobre les millores, alternatives, llançaments extraordinaris i totes les possibilitats que l’Empresa Municipal de Transports ofereix en la ciutat, i al treball realitzat en l’OAC d’EMT, amb tres oficines d’Atenció al Client, en la Plaça de Correu Vell, en la parada de metro de Colón i en la Universitat Politècnica. L’OAC atén i resol cada any al voltant de 250.000 consultes, i gestiona l’adquisició dels bons de transport de la companyia i la devolució immediata dels objectes perduts a bord dels autobusos.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.