Les Corts per la igualat, la llibertat i contra la LGTBfòbia

València Noticies | Redacción.-  La porta principal del Palau dels Borja, seu de les Corts Valencianes, llueix hui la bandera de l’arc de Sant Martí, senyera del moviment LGTB. El parlament valencià ha posat hui l’emblema per ser el Dia Internacional contra la LGTBfòbia i en compliment de la Declaració Institucional aprovada i llegida al ple de la setmana passada.

La puerta principal del Palacio de los Borja, sede de les Corts Valencianes, luce hoy la bandera del arco iris, señera del movimiento LGTB.
image-372546

El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha declarat que amb este gest, “les Corts s’unixen a la dinàmica internacional de celebrar el Dia Internacional contra la LGTBfòbia perquè totes les persones som diferents però també som iguals en drets i és un símbol molt important que les Corts Valencianes, com a representació de tot el poble valencià, treballe per la igualtat de tots i totes en drets”.

Morera recordó que ' class=
image-372547

Coincidint amb el Dia Internacional contra la LGTBfòbia, el President de la cambra autonòmica ha fet “una crida per la igualtat i per combatre la LGTBfòbia i tots aquells elements que ens fan ser més negatius. Estes Corts treballen per la igualtat de les persones i no serem mai una societat avançada, plural i moderna si no es contempla la plena igualtat en tots els àmbits i de totes les persones”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.