Les Escoles Esportives Municipals arranquen el curs amb més de 6.000 alumnes inscrits

València Notícies | Redacció.- Un total de 6.049 xiquets i xiquetes d’entre quatre i 18 anys s’han apuntat, en la primera tanda d’inscripcions, a alguna de les 26 disciplines esportives que, com cada temporada, s’oferixen des de les Escoles Esportives de la ciutat. Esta xifra suposa un increment d’aproximadament un 5% respecte a les inscripcions de l’any anterior.Jose Royo

El període d’inscripció va començar amb l’inici del curs escolar, el dia 15 de setembre, i després de realitzar el primer balanç d’alumnes inscrits s’han format 467 grups. Cal tindre en compte que les disciplines de rugbi i triatló s’han incorporat recentment a l’oferta formativa de les Escoles municipals i, per tant,  les inscripcions continuen obertes a l’espera de formar grups.

Quant al balanç d’inscrits en les Escoles Esportives respecte a anys anteriors es planteja una evolució positiva amb un creixement d’alumnes any rere any. En el curs 2013/2014 el nombre d’inscrits va ser de 4.502, en 2014/2015 van ser 5.241 alumnes els inscrits, mentres que en la passada temporada, 2015/2016, es van apuntar 5.722 xiquets i xiquetes valencians.

A més, en el mes de gener s’inicia de nou un període perquè els centres escolars puguen sol·licitar la formació de nous grups dels esports que hagen tingut més demanda al llarg del primer trimestre del curs.

Els escacs es presenta en este inici de temporada com l’esport més sol·licitat amb 108 grups formats i 1.259 alumnes a hores d’ara. Seguit de l’hoquei amb 52 grups i 681 inscrits, i la disciplina de preesports amb 39 grups i un total de 624.

Les Escoles Esportives Municipals oferixen als alumnes la possibilitat de realitzar esport en les instal·lacions del propi centre educatiu, així com en alguns poliesportius municipals.

Totes les classes s’impartixen en horari no lectiu i en dies laborables, amb la intenció de facilitar la conciliació familiar dels pares treballadors amb fills en edat escolar.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.