Les Falleres Majors de València de 2017 visiten Les Corts

València Notícies | Redacció. – Les Falleres Majors de València per a 2017, Raquel Alario i Clara Parejo han visitat hui el Palau dels Borja, seu de les Corts Valencianes, on han estat rebudes pel President de la institució, Enric Morera i el Vicepresident segon, Alejandro Font de Mora.

Raquel i Clara han signat al llibre d’honor de Les Corts i han lliurat un plat de ceràmica valenciana i un llibre de les Falles al President, qui també ha obsequiat a les màximes representants de la festa fallera amb un llibre sobre el Palau dels Borja.

las-falleras-mayores-de-valencia-para-2017-raquel-alario-y-clara-parejo-han-visitado-hoy-el-palacio-de-los-borja

El President ha desitjat a Raquel i Clara que tinguen “un any inoblidable, que de segur ho serà perquè seran les Falleres Majors de l’any de la declaració de les Falles com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat, el que suposa un gran honor i també una gran responsabilitat”.

Després de l’acte protocol·lari, les dos Falleres Majors de 2017 han fet una visita guiada per Les Corts, on han conegut de primera mà el funcionament de la institució i l’hemicicle, el lloc on es fan els debats i les votacions en el parlament.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.