Les obres en la xarxa d’aigua potable a Malilla finalitzen este mes

València Noticies | Redacció.- El regidor delegat del Cicle Integral de l’Aigua, Vicent Sarrià, ha anunciat hui que el seu departament està duent a terme la renovació i millora de la xarxa de distribució d’aigua potable i baixa pressió en tota la ciutat. Actualment es treballa dins del districte de Quatre Carreres, al barri de Malilla, a la zona del carrer de l’Enginyer Joaquim Benlloch, entre els carrers de la Pianista Empar Iturbi i el carrer de Pedreguer, davant de la petició dels veïns del barri perquè es millorara la xarxa de proveïment d’aigua.

Actualmente se está trabajando dentro del distrito de Quatre Carreres, en el barrio de Malilla.
image-419504

Les obres al barri de Malilla consistixen en la instal·lació de 218 metres de canonada de fosa dúctil d’un calibre de 150 mil·límetres amb un pressupost de 88.000 €. Els treballs van començar el 4 d’agost i la finalització està prevista per al pròxim 23 de setembre.

Tal com ha assenyalat el regidor Sarrià, amb esta actuació “s’aconseguix augmentar el cabal d’aigua al barri, i amb això s’aconseguix també augmentar la pressió a la resta d’edificis adjacents i una millora del servici d’aigua potable. Esta actuació reduirà significativament el risc de fugues i es millorarà així la qualitat del servici d’aigua potable als veïns”.

Com en totes les obres que realitza la Secció d’Aigües del Cicle Integral de l’Aigua, els treballs al barri de Malilla es fan en diverses fases i en coordinació amb tots els servicis municipals, a fi de minimitzar-ne l’impacte en la vida quotidiana dels veïns.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.