Les proves d’accés a la universitat del curs 2015-16 es realitzaran els dies 7, 8 i 9 de juny

FOTOS  POLITECNICO
image-296532

Les proves d’accés a la universitat (PAU) del curs 2015-2016 per a l’alumnat que estiga en possessió del títol de Batxiller o de Tècnic Superior de Formació Professional, Tècnic Superior d’Arts Plàstiques i Disseny o Tècnic Esportiu Superior, es realitzaran els dies 7, 8 i 9 de juny en convocatòria ordinària, i els dies 5, 6 i 7 de juliol en convocatòria extraordinària.

Així ha sigut acordat per la Comissió Gestora de les Proves d’Accés i Preinscripció en les Universitats Públiques del Sistema Universitari Valencià, de la qual formen part tant la Conselleria d’Educació com les universitats públiques valencianes.

Cal recordar que l’estructura de la prova es mantindrà com fins ara, dividida en dues fases. Una primera és de caràcter general i obligatòria per a tots i una segona part, denominada específica, té caràcter voluntari.

La primera fase consta de cinc exercicis sobre les matèries comunes del segon curs de Batxillerat (Llengua Castellana i Literatura, Valencià, Història d’Espanya o Història de la Filosofia i Llengua Estrangera) i una de les assignatures de modalitat, triada prèviament per l’alumne.

Quant a la segona part, es realitza sobre les matèries de modalitat de 2n de Batxillerat, diferents de les de la fase general que trie l’alumne en el moment de matricular-se en les proves d’accés, encara que no les haja cursat.

Aquesta fase permet a l’estudiant incrementar la seua puntuació fins en quatre punts, per la qual cosa la qualificació màxima per a accedir als diferents graus és de 14 punts, en compte de 10. Per a poder puntuar en la fase específica, l’alumne ha d’obtindre almenys un 5 en la matèria.

Els alumnes que realitzen les proves d’accés a la universitat del curs 2015-16 en les universitats públiques de la Comunitat Valenciana podran conéixer les seues qualificacions a partir de les 14 hores del dia 17 de juny en la convocatòria ordinària, i a partir de les 17 hores del dia 13 de juliol en la convocatòria extraordinària, en ambdós casos a través del portal de l’alumne PASEU, en l’URL https://appweb.edu.gva.es/paseu/, amb la clau que se li facilitarà el primer dia de realització de les proves. De la mateixa manera, podrà sol·licitar i obtindre el document oficial que acredite les qualificacions de la prova d’accés a la universitat.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.