Les voreres del carrer del Literat Gabriel Miró es renoven

València Notícies | Redacció.- El carrer del Literat Gabriel Miró lluirà en breu un aspecte renovat. La Regidoria de Desenvolupament Urbà ha Iniciat les tasques de renovació de la calçada i les voreres situades al carrer del Literat Gabriel Miró, en el tram comprés entre la Gran Via de Ferran el Catòlic i el carrer de Palleter. Estos treballs s’executaran en dos mesos, amb un pressupost de 60.493,55 euros.

Així l’ha anunciat el regidor de Desenvolupament Urbà i Habitatge, Vicent Sarrià, al donar compte del començament de les actuacions previstes en el projecte de renovació d’infraestructures del dit carrer del barri Extramurs.

Plano de la calle Literat Gabriel Miró.

Els treballs previstos consistiran, d’una banda, en l’excavació, neteja, anivellació i pavimentació de calçades, i adequació de les arquetes existents a la cota corresponent. D’altra banda, s’efectuarà l’obra civil per a la xarxa de proveïment d’aigua potable.

A més, es durà a terme l’ampliació de la vorera dels nombres imparells fins a un 1,80 m, amb trasllat de la xarxa de sanejament a la nova alineació del rastell, i execució de l’arqueta domiciliària i de recollida d’aigües pluvials.

“Amb esta actuació es millora la mobilitat i l’accessibilitat universal en el barri” ha assenyalat *Sarrià, i beneficiarà tant el veïnat en general, com l’alumnat del col·legi Jesús María.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.