BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

L’incendi de Llutxent segueix estabilitzat i es redueixen els mitjans d’extinció

Llutxent-3L’ajuntament de Llutxent ha acordat sol·licitar al Consell de Ministres que declare com a “zona afectada greument per una emergència de protecció civil” l’àrea arrasada per l’incendi

L’incendi de Llutxent continua estabilitzat, i després d’una nit “tranquil·la”, en la qual els operatius terrestres s’han dedicat a repassar les àrees, en les quals podrien produir-se rebrots de foc i les pròximes a les urbanitzacions, han començat a reduir-se els mitjans desplegats en la zona.

Així ho ha manifestat a Efe el director general d’Emergències, José María Ángel, qui ha informat que hui dos mitjans aeris, un helicòpter i un avió carregat d’aigua i retardant, sobrevolaran la zona en tasques de vigilància, mentre 12 mitjans aeris de la Generalitat Valenciana retornaran a les seues bases encara que estaran de guàrdia per a possibles actuacions d’emergència.

Per un altra banda, l’ajuntament de Llutxent ha acordat, per unanimitat dels grups municipals, sol·licitar al Consell de Ministres que declare com a “zona afectada greument per una emergència de protecció civil” l’àrea arrasada per l’incendi iniciat dilluns passat en este terme municipal.

L’acord va ser adoptat en un ple extraordinari urgent i extraordinari convocat en la nit d’ahir, i el consistori demana així mateix “ajuda i auxili a totes les administracions públiques per a poder pal·liar i reparar” la situació en la qual ha quedat la zona afectada, unes 1.210 del total de 3.270 hectàrees que ha arrasat l’incendi, que es troba ja estabilitzat.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.