L’Institut Valencià de Cultura tanca el primer trimestre de 2017 omplint el Teatre Principal de música en valencià

teatro principal valencia 20170311_104502

– El grup Aspencat ha venut la totalitat de les localitats amb el seu concert acústic ‘Cap a la Mediterrània’

– En aquest cap de setmana l’IVC també ha desenvolupat el projecte de captació de nous públics ‘Arrima’t a la música’

(01/04/2017) L’institut Valencià de Cultura ha tancat el primer trimestre de l’any 2017 amb la presentació al Teatre Principal del concert acústic del grup Aspencat, que fa setmanes va exhaurir les localitats posades a la venda.

Alhora durant el cap de setmana del divendres 31 de març fins al dimarts 4 d’abril ha desenvolupat, en diversos indrets de la ciutat de València, un projecte en col·laboració amb Bankia de captació de nous públics, que és l’antesala del festival Ensems que comença el proper dimecres 5 d’abril.

Aquest projecte que du el títol de ‘Arrima’t a la música’ te l’objectiu de captivar la curiositat i les mirades dels vianants que passegen per la ciutat, i que persones de totes les edats s’acosten a la instal·lació per gaudir d’una acció artística al carrer per promocionar la música.

La instal·lació està composta per sis tòtems d’aire gegants de 5 metres d’altura, cada peça està inspirada en un instrument musical , la gama cromàtica, la grandrària i el disseny de cada peça formen un conjunt visual de grans dimensions i estètica contemporània.

A banda de l’atractiu visual, la interacció amb aquests elements vindrà a través dels sons i la música. Cada peça té instal·lada a la base un amplificador que reproduirà el só del instrument que representa que s’activarà mitjançant un sensor digital que detectarà a les persones i reproduirà les notes musicals de cada instrument.

Aquesta instal·lació es podrà veure el divendres 31 de març als jardins del Palau de la Música, el dissabte 1 i diumenge 2 d’abril a la Plaça de l’Ajuntament i el dilluns 3 i dimarts 4 d’abril a la Plaça Viriato, sempre en horari de 17 a 21 hores.

La propera setmana comença la programació del segon trimestre de l’Institut Valencià de Cultura. El 5 d’abril comença el festival Ensems que perllonga les seues diverses activitats fins al 23 de juny, i el dijous 6 d’abril comença el festival de Dansa València que al llarg de quatre dies, del 6 al 9 d’abril, mostrarà el millor de la dansa contemporània amb espectacles al carrer, a la Plaça del Patriarca, i als teatres Principal, Rialto, El Musical i la Sala Matilde Salvador.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.