BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Lo Rat Penat celebra el concurso de declamación en honor a la Virgen de los Desamparados

El  Grup de Dones Valencianes celebra hoy a las 11 horas en el saló d´actes Constantí Llombart de Lo Rat Penat, en el carrer Trinquet de Cavallers, 9,  el “XXVI Concurs de Declamació Infantil en Llengua Valenciana en Honor de la Mare de Deu dels Desamparats“.

Un momento del concurso de declamación infantil a la patrona
image-16751

Un momento del concurso de declamación infantil a la patrona

En la primera part de l’acte, la Presidenta del Grup de Dònes, Teresa Moya Ferrer, saludarà a tots els assistents i donarà la benvinguda a tots els chiquets que participen en este tradicional concurs, i que té com a objectiu fomentar i promocionar en els més menuts l’us de la llengua valenciana i l’amor i devoció a la nostra Patrona.

Seguidament els chiquets participants declamaran en molt de fervor a la Mare de tots els Valencians.

Mentres el Jurat delibera, es farà el sorteig d’uns regals que nos han segut obsequiats per a tal finalitat. Finalisat el concurs, es farà l’entrega dels premis i els recordatoris a tots els chiquets i chiquetes participants.

VLCCiudad/RedacciónValencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.