BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Lo Rat Penat celebrarà l’acte de llectura dels llibrets de falla premiats en 2015

Valencia Noticias | Redacción.- Lo Rat Penat celebrarà el pròxim dimarts 2 de juny, a partir de les 19.30 h. el tradicional acte de llectura dels llibrets de falla premiats en el Saló Constantí Llombart de l’entitat, en el C/ Trinquet de Cavallers, 9 de Valéncia. En ell, els poetes festius valencians guardonats en premi extraordinari durant les últimes festes falleres en el concurs centenari que des de 1903 organisa l’entitat valencianista donaran a conéixer el seu treball que ha contribuït un any més a la consolidació de la lliteratura festiva en llengua valenciana.

portadas-llibrets-de-falla-357x264

En concret, Ampar Cabrera, guanyadora del Premi Extraordinari “Bernat i Baldoví”, Elena Casa, Manuel Garcia, Josep Bea, Donís Martin, Rafael Melià, Joan Antoni Alapont, Manuel Lagardera, Ferran Martínez, Joan Josep Serra i Manuel Andrés posaran la veu als seus propis poemes a on se conjuguen l’ingeni, la gràcia i l’humor baix el domini de la mètrica i la tècnica.

L´acte estarà presidit per la Fallera Major de Valéncia, Estefania López Montesinos, la Regina dels Jocs Florals, Paz Olmos Peris, i el President de Lo Rat Penat, Enric Esteve.

Igualment amenisarà l’acte el Cor Popular de Lo Rat Penat, dirigit per Jesús Madrid i presidit per Rosa Bartual.

En el Concurs de Llibrets de Falla de Lo Rat Penat s’han repartit un total de 218 premis en estandart per a les falles gràcies a la colaboració dels següents patrocinadors: Excm. Ajuntament de Valéncia, Excma. Diputació de Valéncia, Las Provincias, Levante-EMV, La Casa de Los Falleros, Armando Serra, Família Peris, Família Camps, Família Melià, Família Alapont i Família Ramon-Garcia.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.