López destaca el deure la societat d’oferir igualtat d’oportunitats en inserció laboral

El regidor de Benestar Social participa en un acte de Síndrome de Down Castelló i Fundació Vodafone Espanya que premia al teixit empresarial local que recolza i aposta per l’ocupació inclusivaIMG_8347

El regidor de Benestar Social i Dependència, José Luis López, ha destacat aquest matí “l’haver de que la societat té d’oferir oportunitats a totes les persones perquè tots siguem iguals” durant la seua intervenció en un acte organitzat per Síndrome de Down Castelló i Fundació Vodafone Espanya en relació a la inserció laboral del col·lectiu.

En el mateix, deu empreses castellonenques i ajuntaments han sigut premiades per promoure la inclusió laboral de les persones amb síndrome de Down a través de la seua participació en el programa ‘Jo em prep@ro’, mentre que setze joves amb discapacitat intel·lectual han arreplegat un diploma que acredita que han rebut formació prelaboral en noves tecnologies i estan preparats per a formar part del mercat laboral ordinari.

El regidor ha posat l’accent en “la capacitat que tenim qualsevol de nosaltres amb independència de les barreres que la societat ens posa per davant” i, en aquest sentit, ha animat al col·lectiu a “utilitzar a les administracions públiques per a derrocar aqueixos murs que intenten separar-nos”.

L’objectiu del programa ‘Jo em prep@ro’, que enguany ha celebrat la seua quarta edició, és proporcionar a les persones amb discapacitat intel·lectual les eines i estratègies necessàries en aspectes clau com l’ús adequat de les noves tecnologies amb l’objectiu d’ajudar-los a salvar la bretxa digital que els pot condicionar a la h ora de trobar un lloc de treball normalitzat.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.