L’organista Francisco Amaya interpreta al Palau d’Orgue europea del segles XVI al XIX

Francisco Amaya.
image-335217

Francisco Amaya.

El Péndulo | Redacción.- L’organista Francisco Amaya interpretarà demà dissabte (a les 11:30 hores) al Palau de la Música i dins del cicle d’Orgue, el programa ‘Eclèctic. Corrents estètiques a Espanya i Europa del s. XVI al XIX’ en què figuren obres espanyoles, alemanyes i franceses dels segles XVI al XIX.

Són composicions de molta qualitat d’autors com ara Antonio de Cabezón, Francisco Correa de Arauxo, Johann Sebastian Bach, el Padre Antonio Soler, Claude Balbastre, Eduardo Torres, César Franck i els valencians Juan Bautista Cabanilles i Vicent Martín i Soler.

L’activitat de Francisco Amaya com a organista comprén des de la música medieval fins als nostres dies. Centra la seua activitat en la difusió de la música espanyola per a orgue i participa en conferències i recitals. El 2012 va ser invitat a clausurar el Festival de Música d’Orgue de Londres, i participà en els actes d’homenatge amb motiu del 60é aniversari de la coronació de la Reina d’Anglaterra, amb un recital a l’Abadia de Westminster.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.