L’Orquestra de València i Apellániz interpreten el ‘Concert per a piano núm.1’, de Béla Bartók

El Péndulo | Redacción.- L’Orquestra de València i el pianista Carlos Apellániz, sota la direcció del maestro Yaron Traub, interpretaran demà divendres (a les 19:30 hores) un programa en què destaca el Concert núm. 1 per a piano’, de Béla Bartók, una obra concertant de molta dificultat tècnica que combina canvis de ritme, mètriques irregulars i motius de danses folklòriques, tots els quals treballats amb un llenguatge molt personal.

Apellániz ha sido galardonado con el Premio Nacional de Música como pianista solista del Grupo Instrumental de Valencia.
image-326321

El públic també podrà escoltar el poema simfònic ‘Una vida d’heroi’ del compositor alemany Richard Strauss, molt descriptiu i que té la peculiaritat de ser una obra autobiogràfica.

 Apellániz va començar els seus estudis musicals a l’École Nationale de Musique de Bayonne – Côte Basque, on va ser guardonat amb la Medalla d’Or. Perfecciona la seua formació musical al Conservatori Nacional de París on obté el Primer Premi de Piano i de Música de Cambra. Continua el seu perfeccionament a l’Escola de Música Reina Sofia. Ha sigut premiat en concursos nacionals i internacionals, com el de piano de Santander, Flame (París), Claude Khan (París), Saint-Nom-la-Bretèche (París), Ciutat de Melilla, Ciutat d’Albacete, Marisa Montiel, Ufam (París)… És membre fundador del B3: Brouwer Trio, Dúo Apellaniz, i ha sigut guardonat amb el Premi Nacional de Música com a pianista solista del Grup Instrumental de València.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.