L’Orquestra de València imatge en la ciutat del 30 aniversari del Palau de la Música

El Péndulo | Redacción.- L’Orquestra de València és la imatge del 30 aniversari del Palau de la Música, protagonitzant una flashmob amb actuacions sorprenents dels músics en 30 llocs de la ciutat, i que ja es pot veure en les xarxes socials amb el títol “Palau de la Música i Orquestra de València. 30 anys junts a la teua ciutat”.

cartel-del-aniversario
image-428153

Però també amb diverses pancartes i mupis que es desplegaran per tots els barris de València, amb imatges dinàmiques i personalitzades de cadascú d’ells.

Es tracta d’una campanya d’imatge de la qual la presidenta del Palau de la Música, Glòria Tello, ha destacat que “va nàixer amb la idea de transmetre d’una manera diferent, fresca, impactant i molt atractiva, el nostre projecte de Palau obert a tota la ciutadania”. En este sentit, la presidenta ha remarcat també que “sempre he tingut clar que la nostra Orquestra havia d’agafar protagonisme i especialment enguany que commemorem el 30 aniversari del Palau. Donar a conéixer els nostres músics a la població és també una manera d’obrir-nos a la gent, de mostrar qui som, que ens coneguen i que sàpiguen que València, té la sort de tenir unes i uns músics de gran qualitat a l’abast de totes i tots”.

La campanya d’imatge s’ha desenvolupat durant el mes de setembre en 30 llocs de la ciutat com ara el balcó de l’Ajuntament, el llit del riu Túria, l’Albufera, les Torres de Serrans, l’Almodí, el Metro, el Jardí de Monfort, el Mercat de Russafa i el mateix Palau de la Música, entre molts altres, despertant la curiositat i l’admiració dels transeünts.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.