L’Orquestra de València inicia el seu cicle estival amb concerts gratuïts i programes per a tots els públics

El Péndulo | Redacción.- L’Orquestra de València inicia demà divendres, 1 de juliol a les 19:30 hores, els seus concerts gratuïts estiuencs que duen per títol ‘L’estiu al Palau’, amb un programa molt atractiu del segle XX i una estrena absoluta d’un compositor valencià. La regidora de Cultura i presidenta del Palau de la Música, Glòria Tello, ha destacat el caràcter d’este cicle “que permetrà introduïr a nous públics al món de la música clàssica” i a més “el seu vincle amb el món educatiu, gràcies a la participació d’alumnes dels conservatoris valencians, com són Sergio i Maria Luisa, al votant dels 18 anys, i amb un extraordinari talent que podran exhibir demà juntament amb la nostra orquestra”.

LA O.V. con José Antonio Trigueros y María Luisa Olmos Ros (Foto-Inma Romeu).
image-396176

Sota la direcció de José Antonio Trigueros, es podrà escoltar l’estrena absoluta de ‘Bow Shock’ de Joan Cerveró, les ‘Danses de Galanta’ de Zoltán Kódaly, i ‘Metamorfosi simfònica sobre temes de Carl Maria von Weber’ de Paul Hindemith. A més, el públic assistent podrà escoltar aquestes dos joves solistes que han eixit d’unes audicions prèvies d’alumnes dels conservatoris superiors de València, Castelló i Alacant i el professional de València. Serà la clarinetista Mª Luisa Olmos qui interpretarà la ‘Primera rapsòdia per a clarinet i orquestra’ de Claude Debussy, i el pianista Pedro López qui tocarà el ‘Concert per a piano i orquestra núm. 3’ de Serguei Prokófiev.

La O.V con José Antonio Trigueros yMaría Luisa Olmos Ros. (Foto-Inma Romeu).
image-396177

Les següents cites del Cicle seran el pròxim 8 de juliol a les 22:00 hores a la Sala Iturbi on l’Orquestra de València participarà en el XX Festival de Jazz del Palau de la Música amb el Sedajazz Ensemble, Arx+ Dj. Dirigits per Enrique Hernandis i Jesús Santrandreu. El divendres 15 de juliol a les 19:30 hores l’agrupació valenciana participa en un espectacular festival de tubes i bombardins, amb els concertistes Sergio Finca i Juan José Munera, i estarà dirigida per David Llácer, solista de la mateixa Orquestra.

A més l’Orquestra actuarà el dimecres 6 de juliol a les 22.30 en el Centre Cultural La Nau, dins del cicle Serenates 2016. Seran dirigits per José Sanchís i comptaran amb la col·laboració dels alumnes de l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.