L’Orquestra de València participa en la final del Festival de Guitarra Tàreega a Benicàssim

El Péndulo | Redacció.- L’Orquestra de València viatjarà demà divendres a Benicàssim, per participar en la final del Certamen Internacional de Guitarra “Francisco Tárrega”. D’esta manera i sota la direcció del mestre Sergio Alapont, l’Orquestra interpretarà (divendres 9) a les 22:00 hores al Teatre Municipal de la localitat castellonenca,  la “Fantasía para un gentilhombre” de Joaquín Rodrigo, escollida pels finalistes Sanel Redzic, Xianji LiuPavel Kukhta, i el “Concert per a Guitarra” d’Hèctor Villa-Lobos que tocarà l’altre finalista Alejandro Córdova.

La regidora de Cultura i presidenta del Palau de la Música, Glòria Tello, ha ressaltat que l’Orquestra de València amb el seu  prestigi i versatilitat “dóna suport als principals concursos musicals de la Comunitat Valenciana, no només de la ciutat de València com és el de piano “José Iturbi”, sinò també el “Francisco Tárrega”, que a més cumplix el seu 50 aniversari i és de gran rellevància internacional”.

orquestra-de-valencia
image-419761

 Després d’esta actuació, l’Orquestra de València interpretarà el 23 de setembre, un nou concert gratuït del cicle “L’Estiu al Palau” amb la directora Virginia Martínez. El públic podrà escoltar àries d’òpera i sarsuela, protagonitzades per les cantants Rita Marqués i Nozomi Kato en col·laboració amb el Centre de Perfeccionament “Plácido Domingo” del Palau de les Arts, amb la “Sinfonía sevillana” de Joaquín Turina i la segona suite de l’òpera “El sombrero de tres picos” de Manuel de Falla. Per concloure el mes de setembre i abans dels concerts d’abonament, l’Orquestra actuarà el dia 30 amb Santiago Auserón i el guitarrista Joan Vinyals, dirigits per Ricardo Casero, per presentar al públic valencià “Vagamundo”, en una sorprenent revisió simfònica del seu repertori.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.