banner-728x90 (1)

Luis Fernández i Óscar Oliver interpreten al Palau obres per clarinet i piano de Poulenc, Saint-Saëns, Brahms i Berg

El Péndulo | Redacción.- El clarinet Luis Fernández i el pianista Óscar Oliver interpretaran demà dijous, a les 20:00 hores a la Sala Rodrigo del Palau de la Música, un recital de cambra en què es podrà escoltar un programa que combina el romanticisme alemany, el postromanticisme francés i la Segona Escola de Viena.

El pianista Óscar Oliver.
image-274845

D’aquesta manera interpretaran sonates per a clarinet i piano de compositors com ara Johannes Brahms, Francis Poulenc, Camille Saint-Saëns i també l’obra ‘Vier Stücke’ d’Alban Berg.

Luis Fernández ha sigut membre de les formacions Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana (JOGV), la JONDE, l’Orquestra Juvenil Iberoamericana (OJI) i l’Orquestra Mundial de Joventuts Musicals, entre altres.

Entre les actuacions com a solista d’Óscar Oliver destaquen les realitzades amb la Banda Municipal de València, l’Orquestra de la Universitat de València i l’Orquestra Simfònica de València. Ha actuat durant dues temporades amb l’Orquestra de la Comunitat Valenciana sota la direcció de Lorin Maazel i Zubin Mehta.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

Leave a Reply

Your email address will not be published.