Mamen Peris: “La Diputació ha de treballar per als municipis i amb els municipis”

València Notícies | Redacció.- La diputada de Ciutadans (Cs) en la Diputació de València ha destacat que “treballarà per als municipis i amb els municipis”. “Estic ací per a escoltar, dialogar i avançar en este projecte, que té com a principal objectiu millorar la vida de les persones”, ha recalcat Mamen Peris davant dels responsables municipals de la província. En este sentit, la portaveu de Cs en la diputació ha instat els edils a “unir esforços” perquè “es molt més el que ens unix que el que ens separa”.Mamen Peris.

La portaveu ha reunit els regidors de Ciutadans per a iniciar la línia de treball conjunt i explicar els objectius del seu projecte. Peris ha apostat per “escoltar les agrupacions municipals i treballar amb elles de manera coordinada”. Per això, la diputada provincial de Cs ha explicat que el seu objectiu és recórrer la província “per a no deixar un sol quilòmetre sense xafar i així conéixer de primera mà les necessitats de les poblacions”.

En esta línia, ha avançat que a partir d’ara es realitzaran reunions comarcals per a facilitar la col·laboració i la mobilitat dels regidors. A la reunió de treball han assistit més de trenta responsables municipals de diferents localitats valencianes.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.