Manises se suma a l’Aliança de Ciutats pel Desenvolupament Sostenible que promou el Consell

L’Ajuntament de Manises se suma a l’Aliança de Ciutats pel Desenvolupament Sostenible promoguda per la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació. El director general de Cooperació, Federico Buyolo, ha dit, durant la presentació de la campanya a Manises, que allò que es pretén és territorialitzar els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’ONU i implicar als ajuntaments en esta tasca perquè són la institució més propera a la ciutadania. De fet, ja són 18 les localitats que s’han adherit a esta iniciativa a més de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies.

“Hem de treballar junts i informar els ciutadans i les ciutadanes per aconseguir que el desenvolupament sostenible siga una realitat” ha destacat Buyolo. Per això, el director general de Cooperació ha fet una crida a tots els municipis de la Comunitat Valenciana per tal que s’adherisquen a esta Aliança.

Per la seua part, l’alcalde de Manises, Jesús Borràs, ha valorat la necessitat de sumar-se a esta iniciativa. “El món avança més lent del que creguem quan encara es qüestionen drets com el de l’educació o acabar amb la pobresa”, ha dit l’alcalde.

L’Aliança de Ciutats pel Desenvolupament Sostenible és una iniciativa de la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació per a implicar als ajuntaments i sensibilitzar a la societat valenciana sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides (ONU). “Estem treballant per allò més important: el planeta i les persones”, ha conclòs Federico Buyolo.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.