BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Marco aposta per “reforçar llaços amb les entitats socials per a atendre qualsevol emergència”

creu roja
image-414959
L’alcaldessa de Castelló rep a la nova presidenta provincial de Creu Roja, Omayra Serrano

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha rebut a la nova presidenta provincial de Creu Roja, Omayra Serrano, en una trobada en el qual ambdues entitats han mostrat la voluntat de “estrènyer la col·laboració” per a garantir una resposta “el més ràpida i eficient” davant situacions d’emergència social. A la trobada també han assistit el regidor de Benestar Social, José Luis López; Carlos Cortés, vicepresident primer de l’entitat i Rubén Peris, coordinador provincial.

 

La màxima responsable de l’ONG a Castelló ha exposat les línies estratègiques que volen impulsar des de la nova adreça amb l’objectiu de “reforçar el paper de Creu Roja com a agent de transformació social”. En aquest sentit, Serrano ha recordat que Cruz Roja compte en aquests moments amb 2.000 voluntaris a Castelló que permeten atendre a 8.000 persones.

 

Marco ha agraït la implicació de l’entitat amb les persones que més ho necessiten i ha mostrat la seua voluntat de “reforçar els llaços entre l’Ajuntament i entitats socials com a Creu Roja per a garantir una resposta efectiva davant qualsevol emergència que es produïsca en la ciutat i que cap família quede desprotegida”. La nova presidenta de Creu Roja també ha reiterat la voluntat de col·laboració per part de l’entitat “per a aconseguir aqueix objectiu”.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.