Marco destaca la repercussió econòmica que tindrà l’arribada de la Vuelta Ciclista a la ciutat de Castelló


L’alcaldessa i el regidor d’Esports assisteixen a la presentació nacional d’aquest esdeveniment esportiu

Porcar, Marco y Guillén
image-297655

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco,i el tinent d’alcaldia d’Esports, Enric Porcar, han participat en la presentació, a nivell nacional, de la Vuelta Ciclista a Espanya. En 2016, la Vuelta Ciclista romandrà tres dies en la província de Castelló, del 5 al 7 de setembre, amb el desenvolupament de dues etapes esportives i una jornada descans.

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha destacat que “la ciutat de Castelló es considera afortunada de ser aliada en una de les etapes de la Volta i des del Govern Local anem a oferir tota la col·laboració perquè la Volta siga un nou èxit”. En aquest sentit, Marque ha indicat que “l’Ajuntament de Castelló vol expressar la seua satisfacció per tornar a formar part d’un esdeveniment esportiu de primera magnitud que, a més, té importants repercussions econòmiques per a la ciutat. La Volta és una oportunitat per a donar a conèixer tots els atractius de la ciutat de Castelló, és una finestra per a promocionar els nostres valors i la potencialitat d’una ciutat que vol fer del turisme un dels seus grans eixos econòmics. Un objectiu que aconseguirem gràcies a la col·laboració entre institucions”.

La presentació d’avui, en la qual s’han donat cita importants autoritats polítiques de tota Espanya, així com una destacada representació del món de l’esport, també ha servit perquè Marco i Porcar inicien els contactes amb els organitzadors per a donar tota la promoció possible a la ciutat de Castelló.


 

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.