Marco lliura en Cevisama el Premi Nacional de Ceràmica Ciutat de Castelló a Xavier Monsalvatje

L’alcaldessa destaca que aquest guardó de caràcter biennal “uneix creativitat, imaginació i talent a un material com la ceràmica”

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha lliurat avui el Premi Nacional de Ceràmica Ciutat de Castelló a Xavier Monsalvatje, en un acte celebrat en Cevisama al que també han assistit el regidor d’Ordenació del Territori, Rafa Simó; el president de l’Associació Espanyola de Tècnics Ceràmics (ATC), Juan José Montoro, i el diputat provincial Salvador Aguilella.

Marco ha destacat que el Premi Nacional de Ceràmica Ciutat de Castelló, de caràcter biennal, “uneix creativitat, imaginació i talent a un material tan important per a la nostra ciutat i per a la província com la ceràmica”, per la qual cosa ha animat a l’ATC “a continuar amb aquest premi en el qual s’uneix creativitat i futur”.

L’alcaldessa ha traslladat l’enhorabona a Xavier Monsalvatje per haver sigut mereixedor del Premi Nacional de Ceràmica Ciutat de Castelló, un premi que ha aconseguit la seua tretzena edició, amb la col·laboració entre l’Ajuntament de Castelló i l’Associació de Tècnics Ceràmics.

“Amb obres com la de Xavier, se’ns ofereix la visió artística de la ceràmica, que tanta importància va tenir en el passat. La seua trajectòria artística i la seua obra està present en importants col·leccions d’art contemporani de mig món pel que és una satisfacció especial que el nom del Premi Nacional de Ceràmica es vincule a un artista tan rellevant”, ha conclòs l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco.170222 CEVISAMA, juego de la oca 170222 CEVISAMA, juego de la oca (13) 170222 CEVISAMA, premios Cerámica
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.