Marco lliura en Cevisama el Premi Nacional de Ceràmica Ciutat de Castelló a Xavier Monsalvatje

L’alcaldessa destaca que aquest guardó de caràcter biennal “uneix creativitat, imaginació i talent a un material com la ceràmica”

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha lliurat avui el Premi Nacional de Ceràmica Ciutat de Castelló a Xavier Monsalvatje, en un acte celebrat en Cevisama al que també han assistit el regidor d’Ordenació del Territori, Rafa Simó; el president de l’Associació Espanyola de Tècnics Ceràmics (ATC), Juan José Montoro, i el diputat provincial Salvador Aguilella.

Marco ha destacat que el Premi Nacional de Ceràmica Ciutat de Castelló, de caràcter biennal, “uneix creativitat, imaginació i talent a un material tan important per a la nostra ciutat i per a la província com la ceràmica”, per la qual cosa ha animat a l’ATC “a continuar amb aquest premi en el qual s’uneix creativitat i futur”.

L’alcaldessa ha traslladat l’enhorabona a Xavier Monsalvatje per haver sigut mereixedor del Premi Nacional de Ceràmica Ciutat de Castelló, un premi que ha aconseguit la seua tretzena edició, amb la col·laboració entre l’Ajuntament de Castelló i l’Associació de Tècnics Ceràmics.

“Amb obres com la de Xavier, se’ns ofereix la visió artística de la ceràmica, que tanta importància va tenir en el passat. La seua trajectòria artística i la seua obra està present en importants col·leccions d’art contemporani de mig món pel que és una satisfacció especial que el nom del Premi Nacional de Ceràmica es vincule a un artista tan rellevant”, ha conclòs l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco.170222 CEVISAMA, juego de la oca 170222 CEVISAMA, juego de la oca (13) 170222 CEVISAMA, premios Cerámica

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.