Marco rep als campions d’Espanya de l’equip de Kayac-Polo del Real Club Nàutic de Castelló

151216 recepción equippo kayak polo 2
image-283603
L’alcaldessa aposta per posar en valor el mar acostant-ho als xiquets i xiquetes des de la infància

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha rebut avui a una representació de l’equip de Piragüisme Kayac-Polo del Real Club Nàutic de Castelló (RCN), campions d’Espanya en la seua categoria. Al costat dels integrants de l’equip han assistit a la visita el president del RCN Castelló, Juan José García Sancho, i el vocal de piragüisme Pedro González Herrera.

Marco ha felicitat als integrants de l’equip per haver guanyat el campionat d’Espanya, ha destacat que aquest equip està entre els deu millors del món en la seua disciplina i els ha agraït la gran labor que estan realitzant per a posar a Castelló en el més alt. En aquest sentit, l’alcaldessa ha defensat la necessitat de posar en valor l’esforç que estan realitzant nombrosos esportistes com els de aquest equip, “ja que per practicar esports minoritaris no reben el reconeixement que es mereixen”.

La primera edil també ha anunciat que la intenció de l’Ajuntament de Castelló és col·laborar de forma més estreta amb el Club Nàutic per a “posar en valor un dels elements més preuats que tenim a Castelló, el mar, i per a açò volem introduir a tots els xiquets i xiquetes en aquest apassionant món des de la infància”

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.