BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Marga Sanz: “Aquest és l’últim 9 d’Octubre del Partit Popular”

La síndica d’EUPV en les Corts Valencianes i coordinadora de la formació d’esquerres, Marga Sanz, ha declarat hui, en referència al discurs institucional del president de la Generalitat, Alberto Fabra, que “aquest és l’últim 9 d’Octubre del Partit Popular”.

El discurs de Fabra és el discurs del final de cicle en el que no hi ha projecte de futur per als valencians, sols submissió, intolerància i cinisme polític”, ha destacat Sanz qui ha criticat la “submissió davant una monarquia que s’ha vist en l’obligació de defensar i davant Rajoy, respecte al qual ha sigut incapaç de reivindicar ni tan sols un finançament just i una millora de les inversions”.

IMG_5002-620x330

Per a la síndica d’esquerres és un “discurs d’intolerància perquè ha tingut que recórrer a l’anticatalanisme i al vot de la por enfrontant novament als pobles”. “I és el discurs del cinisme polític perquè quan es parla de transparència i de noves formes de fer política, oblida que no ha combatut la corrupció i han donat l’esquena a la nostra gent”, conclou Sanz.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.