Maria Josep Amigó i Josep Bort presenten la campanya ‘Per unes platges sostenibles’ a El Puig

Amigó y Bort visitan huertos hurbanos en Paiporta foto_Abulaila (2)La vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, i el diputat de Medi Ambient, Josep Bort, presenten aquest dimecres, 26 de juliol, en roda de premsa la fira de sensibilització ambiental Per unes platges sostenibles. Assaboreix l’estiu al municipi del Puig de Santa Maria. Aquesta campanya, impulsada des del servei de Medi Ambient, pretén complementar la neteja de les platges i la conservació del litoral amb la sensibilització i conscienciació de la població, fomentant una actitud proactiva de la ciutadania en la conservació del litoral.

 

Maria Josep Amigó i Josep Bort estaran acompanyats per l’alcaldessa del Puig, Luisa Salvador; el regidor de Medi Ambient a l’Ajuntament del Puig de Santa Maria, Vicent Porta; l’alcalde de la Pobla de Farnals, Enrique Palanca; i la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Gilet, Asunción García.

 

Mitjançant aquestainiciativa s’informa dels treballs que realitza la secció de platges i s’explica la importància de mantenir els sistemes dunars i l’adequada gestió de les praderies de Posidònia oceànica per a la protecció natural de la costa. A més, es disposa d’un termòmetre gegant –agent dinamitzador– i de cinc carpes amb tallers didàctics que de manera lúdica mostren als participants quines són les actituds i els comportaments sostenibles que cal tenir per tal de mantenir i poder gaudir d’aquests entorns naturals.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.