Mehta ajorna el seu concert al Palau i en el seu lloc acturà la London Symphony Orchestra amb Mälkki i Müller-Schott

El Péndulo | Redacció.- Zubin Mehta ha ajornat per motius personals aliens al Palau de la Música i per a després de l’estiu, la seua actuació prevista per al 10 d’abril de 2018 al davant del Maggio Musicale Fiorentino.Zubin Mehta.

L’auditori valencià ha aconseguit programar en el seu lloc, concretament el 14 d’abril de 2018, una de les orquestres més volgudes pels melòmans com és la London Symphony Orchestra, amb la direcció de Susanna Mälkki, una directora finesa d’enorme projecció, principal directora convidada de la Filharmònica de Los Ángeles i que acaba de dirigir a la Filharmònica de Berlín amb gran èxit. En el programa es podrà escoltar obres mestres del gran repertori com ara el “Concert per a violoncel” d’Edvard Elgar, que serà interpretat pel concertista Daniel Müller-Schott i la “Simfonia núm. 5” de Jean Sibelius.

La London Symphony ha actuat en 15 ocasions al Palau de la Música des que debutara el 1994, sent l’última visita el gener de 2012. Susanna Mälkki és violoncel·lista i directora, i va estar al davant de la Simfònica de Stavanger de 2002 a 2005 i titular de la Filharmònica d’Hèlsinki des del 2016, sent la primera dona a accedir a eixos càrrecs.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.