Menguzzato reforça el dispositiu de seguretat per a Setmana Santa amb 1.734 torns policials

València Notícies | Redacció.- La regidora de Protecció Ciutadana, Anaïs Menguzzato, ha informat ahir que el dispositiu de Policia Local per a Setmana Santa preveu 1.734 torns de policies entre el dimecres 12 i el diumenge 16 d’abril, amb els quals, segons ha indicat, “donarem el millor servici possible a totes aquelles persones que gaudixen d’estos dies a València”. La regidora ha destacat “l’estreta col·laboració i perfecta coordinació amb la Policia Nacional”.El Ayuntamiento refuerza los servicios policiales. Policía Local.

“Hem preparat este dispositiu conjuntament amb la Policia Nacional reproduint el que activaren durant les passades Falles”, ha indicat la responsable de l’àrea de Protecció Ciutadana de l’Ajuntament de València. En este sentit, Policia Local se centrarà a controlar els accessos de trànsit també assumirà les funcions de la seguretat més pròxima a les processons. A més, el dispositiu comptarà amb un Centre de Coordinació (CECOM) que es constituirà en la Sala del 092 de la Policia Local divendres que ve, 14 d’abril.

“La prioritat és la seguretat”, ha afirmat la regidora Anaïs Menguzzato, que confia que el dispositiu especial previst amb Delegació de Govern “permeta que tots gaudisquen de la Setmana Santa igual que en altres edicions”. La responsable de Protecció Ciutadana també ha volgut agrair l’“esforç de tots els i les agents que vetlen per la nostra seguretat durant estes festes”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.