‘Menut Palau’ incorpora la projecció de cinema ‘Piratas del Caribe’ amb música en directe per l’Orquestra de València

El Péndulo | Redacció.- El cicle “Menut Palau”, adreçat a xiquets i xiquetes i a les seues famílies, que començarà el 3 i 4 de gener amb “Feretes i cançonetes”, incorpora el pròxim 28 de març una nova proposta molt innovadora i esperada pel públic valencià: la projecció a la Sala Iturbi de la cèlebre pel·lícula de Disney Piratas del Caribe. La maldición de la Perla Negra, la banda sonora de la qual serà interpretada en directe per l’Orquestra de València en el mateix moment en què transcorre l’acció.Cartel Menut Palau.

El Palau de la Música recupera d’esta manera este projecte, que es va veure obligat a ajornar a principi de gener d’enguany per motius tècnics aliens a l’auditori valencià. La regidora de Cultura, Gloria Tello, s’ha mostrat molt satisfeta per reprendre de nou esta proposta “que hem volgut incorporar a eixe cicle tan especial per a nosaltres que és ‘Menut Palau!’, però amb totes les condicions idònies perquè gaudisquen les xiquetes i xiquets amb els seus”, i a més, amb uns preus molt ajustats de 15 i 11 €, preus populars “per a assistir a un gran espectacle de cinema i música, un espectacle d’elevada qualitat, que mai s’havia fet al Palau de la Música”, ha afegit la regidora.

La direcció musical estarà a càrrec del mestre canadenc Julian Pellicano, que és un consumat expert en música simfònica amb cinema en directe.

 “Feretes i cançonetes”

“Menut Palau!” començarà el pròxim 3 de gener amb la gran festa de “Feretes i cançonetes”, un festival multicultural que se celebrarà en tots els espais del Palau amb les actuacions de més de 20 formacions musicals i teatrals com Txarango, Dani Miquel, El Diluvi, Rodamons o The Ramonets, entre moltes altres. S’oferirà els dies 3 i 4 gener de 2018, i comptarà amb taller de màscares, malabars, estampació de camisetes, ludoteca, tallers de música per als bebés, l’art de la improvisació amb el rap per als joves i jocs tradicionals, així com una fira editorial al llit del riu Túria dirigida especialment al públic infantil. El preu és de 6 € per a un dia i 10 € per a dos dies.

Altres cites per a les famílies d’este cicle són “La volta al món en 80 melodies” el 3 de febrer; “Operamida”, el 10 de febrer; l’Orquestra de València interpretant “Per la flor del lliri blau”, del Mestre Rodrigo, en una adaptació teatral, el 23 de febrer; “Que llueva, que llueva”, amb Los Titiriteros de Binéfar, el dia 4 de març; “Las maldades de la bruja novata”, els dies 15 i 29 d’abril, i Peer Gynt, els dies 20 i 21. El programa conclourà el 6 de maig amb “El dia minimúsica”.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.