BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Més de 3.500 triatletes participaran en el València Triatló 2016 del cap de setmana

València Noticies | Redacció.- La regidora d’Esports, Maite Girau, ha participat hui en la presentació del València Triatló 2016 “Esport per a tots”, en què el nombre de participants superarà els 3.500, sumant les participacions individuals, les de relleus i les de aquatlón escolar. Girau ha pres part en la presentació de la prova, al costat de Valeriano Moreno, president de la Federació Valenciana de Triatló, i José Vicente Berlanga, director gerent de la Fundació Esportiva Municipal de València.

Durant els dies 10 i 11 de setembre la ciutat acollirà el València Triatló 2016, una prova que, amb més de 3.500 inscrits, encapçala el rànquing de proves nacionals, la qual cosa convertiria el de València en el triatló més nombrós d’Espanya. A més, la prova té especial importància per a la ciutat, ja que València serà la seu del campionat d’Espanya de Triatló el pròxim any.

La concejala de Sanidad, Salud y Deportes, Maite Girau, presentó esta mañana el Valencia Triatlón 2016.
image-419517

La regidora d’Esports, Maite Girau, ha assenyalat que “este esdeveniment esportiu promociona el triatló en la ciutat de València i ha tingut una gran acollida per part de tots els esportistes, ja que esta edició 2016 s’ha convertit en un triatló per a tots”. A més, Girau ha afegit que “es tracta d’un triatló popular, i bona prova d’açò és l’esforç que ha realitzat l’organització per a mantenir els preus i, així, facilitar la inscripció de tot el món”.

L’esdeveniment estarà dividit en diferents proves: aquatló escolar (de 7 a 17 anys), olímpic (1.5/40/10 km), esprint (0.75/20/5 km), triatló per relleus, superesprint masculí, triatló dona (0.35/10/2.5 km) i paratriatló.

Girau ha destacat la importància de la participació femenina en esta edició, ja que “un 30% dels triatletes són dones”. També ha subratllat que “es tracta d’un triatló que mima i cuida el triatleta, i els oferix multitud de servicis amb una alta qualitat”.

Respecte a l’escenari de la competició, la regidora ha comentat que “la Marina Real és el lloc ideal per a la celebració del Triatló, ja que les 3 proves i la transició entre proves poden seguir-se des d’un mateix punt”. La prova de natació es desenvoluparà en el canal, la de ciclisme en la dàrsena del port i Natzaret i la carrera a peu en la dàrsena, Natzaret i els Poblats Marítims. La competició finalitzarà en  l’edifici Veles e Vents.

Finalment, la regidora ha posat en valor i ha agraït “l’enorme esforç de totes les institucions i col·laboradors, atés que l’organització d’un triatló d’esta envergadura requerix d’una enorme coordinació per part de tots”.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.