Més de 430 joves s’incorporen a treballar durant un any a l’Ajuntament

València Notícies | Redacció.- La regidora de Desenvolupament Econòmic, Sandra Gómez, ha destacat que 433 joves que s’han incorporat ja a treballar a l’Ajuntament gaudiran d’un contracte anual i percebran entre 18.000 i 26.000 euros bruts. Tots han sigut seleccionats dins de la iniciativa “Anem!” i del Programa d’Incentius a la Contractació de Persones Joves no Qualificades (EMPUJU) i d’Ocupació Qualificada Juvenil (EMCUJU).Sandra Gómez.

Sandra Gómez ha assegurat que esta iniciativa respon “a una aposta per la creació d’ocupació de qualitat, així com per una formació continua i gratuïta dels i les nostres joves”. Així, ha precisat que en el cas d’EMPUJU 201 joves obtindran experiència laboral al llarg d’un any.

Estos van iniciar el mes d’agost el seu contracte laboral d’un any de duració a l’Ajuntament. Els contractats desenvolupen funcions pròpies d’obra de paleta, jardineria, pintura, fusteria, lampisteria, electricitat, neteja i informació mediambiental, entre altres.

Per la seua part, amb EMCUJU s’incorporaren el passat 4 d’agost 232 joves qualificats entre els quals hi ha titulats superiors -fins i tot amb màster- i titulats mitjans amb cicle formatiu superior o cicle formatiu mitjà. Les titulacions més representades són Cicle Formatiu d’Administració i Finances i el grau en Dret, però també hi ha periodistes, arquitectes, economistes, delineants i un llarg etcètera.

Sandra Gómez ha destacat “la importància d’este nou programa de contractes, que no beques, tant per a la ciutat de València com per a les persones seleccionades, que tindran la seua primera experiència laboral a través de l’Ajuntament”. Segons ha explicat la regidora, és necessari dur a terme accions dirigides a “combatre la desocupació entre els i les joves”, ja que, segons ha advertit, “suposa un dels grans problemes socials”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.