Més de 50 expositors participen en la València Boat Show

València Notícies | Redacción.- La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible i Turisme, Sandra Gómez, ha destacat que la València Boat Show, que se celebrarà del 31 d’octubre al 6 de novembre, comptarà amb més de 50 expositors i empreses col·laboradores en una trobada que convertirà València en l’aparador de la indústria nàutica.

Esta nova edició comptarà amb algunes de les principals drassanes (Bavaria, Jeanneau, Bénéteau, Hanse o Azimut) i llançarà novetats com la possibilitat de provar les embarcacions al mar. Gómez ha assenyalat que es tracta d’un certamen que posiciona la ciutat com a “seu en el circuit de salons nàutics internacional”.

valencia-boat-show-se-celebrara-del-31-de-octubre-al-6-de-noviembre
image-429253

A més, ha recordat el treball desenvolupat des de Turisme per a reforçar les connexions amb “més de 400.000 places aèries internacionals, a les quals se sumaran este hivern 12 noves connexions”. Així mateix, ha assenyalat que des de l’Ajuntament, i en particular des de la Fundació Turisme València, “apostem també per posicionar València com a destinació de turisme esportiu i seu d’esdeveniments nàutics”.

“Som molt conscients del pes cada vegada major que el turisme té en el creixement econòmic de valència i en la creació d’ocupació”, ha assegurat, i ha recalcat que a la ciutat el turisme “representa un impacte econòmic total de 1.114 milions d’euros i manté al voltant de 16.000 ocupacions entre directes i indirectes, i es produïxen 4 milions de pernoctacions anuals”.

Sandra Gómez ha apostat per “seguir millorant” perquè València siga una destinació “sostenible i competitiva”. Sobre este tema, ha situat “l’articulació de l’oferta al voltant de productes específics, com convention bureau, cultura, gastronomia o film office, per a oferir més valor al visitant i ser més eficients en la promoció i comercialització de València, es convertix en una estratègia prioritària”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.