BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Més de 553.000 persones han gaudit ja del flashmob de l’Orquestra de València-30 Aniversari del Palau de la Música

El Péndulo | Redacció.- Més de 553.000 persones han pogut gaudir fins ara del flashmob “Palau de la Música i Orquestra de València. 30 anys junts a la teua ciutat”, que està protagonitzat per les professores i professors de la formació simfònica valenciana, amb motiu del 30 aniversari de l’auditori valencià. La presidenta del Palau, Glòria Tello ha valorat molt positivament este nombre de reproduccions, ja que “la intenció de la campanya és donar a conéixer-nos a la ciutadania, apropar-nos a ella i que conega què fem i qui som. Afortunadament, des que vam llançar el flashmob a les xarxes socials, hem rebut una resposta molt positiva i magnífiques opinions, que ens anima a seguir treballant en esta línia diferent, fresca, impactant i molt atractiva de transmetre un nou Palau, decididament obert a totes i tots”. En este sentit, el director del Palau, Vicent Ros, també ha recordat que esta campanya d’imatge “ha estat reforçada en tots els barris de la ciutat, amb cartells plens d’imatges dinàmiques, informals i simpàtiques de les professores i professors de l’Orquestra, que han contribuït a conéixer-la millor “.

La formación sinfónica es la imagen de este aniversario en toda la ciudad.

La campanya d’imatge ha sigut desenvolupada durant el mes passat mes de setembre del 2016 en 30 llocs de la ciutat com ara el balcó de l’Ajuntament, el llit del riu Túria, l’Albufera, les Torres de Serrans, l’Almodí, el Metro, el Jardí de Monfort, el Mercat de Russafa, la plaça de la Mare de Déu i el mateix Palau de la Música, entre molts altres, amb la música del “Bolero” de Maurice Ravel i despertant la curiositat i admiració dels transeünts. El flashmob es pot veure a https://www.youtube.com/watch?v=5_IqyVUyM3A i per la resta dels canals socials amb el títol “Palau de la Música i Orquestra de València. 30 anys junts a la teua ciutat”.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.