Mesa de diàleg ban de Falles

1002 reunió ban FallesEl regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València, Pere Fuset, ha presidit la mesa de diàleg -constituida per acord plenari- per a iniciar l’elaboració del ban de Falles que regularà el dia a dia en la ciutat durant la celebració de les Falles. Hi han estat presents altres membres de la corporació com les regidores Pilar Soriano, Anaïs Menguzzato, Glòria Tello i Maite Girau i el regidor Giuseppe Grezzi. També hi ha estat representada Alcaldia i servicis com els de Domini Públic o Sanitat. A més, hi han participat entitats veïnals, de comerciants, d’hostaleria i de consumidors i agents fallers, com ara la Federació d’Associació de Veïns i Veïnes de València, la Federació Empresarial d’Hostaleria de València, l’Associació de Comerciants del Centre Històric, la Unió de Consumidors de València, la Confederació Empresarial Valenciana, AVACU, les federacions de Falles de la Secció Especial i de Primera A, la Interagrupació de Falles i delegats de Junta Central Fallera, entre altres.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.