BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Metrovalencia oferirà el dia 8 serveis especials amb motiu del Festival de Pirotècnia

Alameda

Metrovalencia oferirà el 8 d’octubre serveis de metro i tramvia abans i després de la celebració de la trenta-sis edició del Festival Internacional de Pirotècnia València que tindrà lloc al vell llit del Túria la vespra de la festivitat del 9 d’Octubre, a partir de la mitjanit.

A fi de facilitar l’assistència dels ciutadans al festival, Metrovalencia oferirà trens durant la nit del dia 8 i prolongarà el seu servei de bon matí per facilitar-hi la tornada, després de la finalització d’aquest espectacle pirotècnic.

Per raons de seguretat, Protecció Civil ha establit un cinturó preventiu en la zona de la disparada dels focs artificials, per la qual cosa, a partir de les 23 hores i fins a la finalització del castell, l’estació d’Alameda romandrà tancada al públic. En aquest període de temps, els viatgers que ho desitgen podran baixar en les estacions de Colón, Facultats o Aragó per a acudir al lloc de celebració del festival.

Abans de la celebració del festival pirotècnic, a més del seu servei regular, FGV reforçarà el nombre de combois perquè els usuaris de Metrovalencia puguen acudir a aquest espectacle. Hi haurà un metro amb eixida de Rafelbunyol cap a Avinguda del Cid amb pas per Alameda; un Avinguda del Cid-Marítim Serrería i dos Marítim Serrería-Avinguda del Cid que també passaran per l’estació d’Alameda esmentada. A més, passaran per l’emblemàtica estació dissenyada per Calatrava un Torrent Avinguda-Marítim Serrería i un altre Marítim Serrería-Torrent Avinguda.

Metros i tramvies després del castell

Després de la disparada del castell d’enguany, Metrovalencia posarà a disposició dels viatgers en l’estació d’Alameda (línies 3, 5, 7 i 9), una vegada reoberta al públic, un servei en direcció a Rafelbunyol, Marítim-Serrería, Aeroport, Riba-roja de Túria i Torrent Avinguda.

Els viatgers d’aquests trens que passen per l’estació d’Àngel Guimerà podran transbordar als combois de la línia 1 amb destinació a Seminari-CEU i de la línia 2 cap a Paterna i Torrent Avinguda.

Metrovalencia posarà a disposició dels viatgers serveis especials de tramvia a partir de les 00.45 h de la matinada. D’aquesta manera, hi haurà un comboi amb eixida a Pont de Fusta fins a Doctor Lluch, un altre de Benimaclet cap a Mas del Rosari i, finalment, un Marítim Serrería a Tossal del Rei.

Tots aquells usuaris que desitgen ampliar la informació d’horaris i freqüències d’aquest servei poden telefonar al número 900 461 046 d’Atenció al Client de Metrovalencia. Aquesta informació també està disponible en la pàgina web de Metrovalencia (www.metrovalencia.es) i es pot consultar en les xarxes socials @metrovalencia i facebook/metrovalencia.fgv.fgv.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.