BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Mobilitat regula l’estacionament de motos i bicicletes en la reurbanització del Cabanyal

València Notícies | Redacció.- La Regidoria de Mobilitat Sostenible ha habilitat 54 noves places d’estacionament de motos en punts morts de les voreres (entre els escocells i la calçada) dels carrers de la Reina, Barraca i Doctor Lluch, al barri del Cabanyal. En la mateixa zona, en carrers d’urbanització recent i altres d’antiga, s’han instal·lat 52 noves forquetes per a l’estacionament de 104 bicicletes, “ja que el barri estava infradotat en este sentit”.

Així ho ha explicat hui el regidor delegat de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, en fer-se ressò d’esta intervenció que s’ha realitzat en el marc de la reurbanització que durant els últims mesos es duu a terme al barris del Cabanyal-Canyamelar, “una actuació que avança a bon ritme i, a poc a poc, va culminant trams nous”.Regularización de motos en el Cabanyal.

Giuseppe Grezzi ha explicat que el Servici de Mobilitat Sostenible ha revisat, juntament amb l’Associació de Veïns del Cabanyal-Canyamelar i l’Associació de Comerciants ACIPMAR, els nous espais creats segons les directrius de la societat Pla Cabanyal. “I, fruit d’eixa col·laboració, s’han habilitat les citades places d’aparcament”.

“L’objectiu, compartit per la Regidoria i les associacions veïnals, era regular l’estacionament i la circulació de motocicletes en la nova urbanització duta a terme per Urbanisme, amb la intenció de consolidar l’ús exclusivament per als vianants de les noves voreres i, així, permetre per mitjà de senyalització horitzontal i vertical l’estacionament exclusivament allí on estiga indicat (com ja es va posar en pràctica per primera vegada fa mesos en el tram reurbanitzat del carrerde Sant Vicent).”

I en paral·lel, “i amb l’estreta col·laboració d’ACIPMAR (Associació de Comerciants del Marítim)”, Mobilitat Sostenible ha establit noves zones de càrrega i descàrrega per a facilitar la logística de les empreses de la zona, la qual cosa també ha facilitat la reposició d’una línia de pilons en un tram de Josep Benlliure, reclamada també des de l’àmbit veïnal, per a impedir l’estacionament il·lícit sobre la vorera que hi impedia la circulació i l’accés dels veïns a les seues residències.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.