Mobilitat Sostenible fa més accessible la platja de la Malva-rosa

València Notícies | Redacció.- Amb l’inici de la temporada de platges, el Servici de Mobilitat Sostenible ha procedit a la millora dels accessos per a persones amb diversitat funcional a la Malva-rosa. Les accions es concreten amb la senyalització i adequació de dues rutes entre l’espai d’estacionament, també habilitat, fins la mateixa vorera de la mar.Movilidad Sostenivle hace más accesible la playa de la Malvarrosa.

“Es tracta d’actuacions que fan més fàcil el bany i eliminen els obstacles que tenien per accedir a la platja les persones amb diversitat funcional. Des de la regidoria posem tots els mitjans que són necessaris perquè cap persona es quede sense disfrutar este estiu de les meravelloses platges que tenim la sort de tindre en la ciutat de València”, ha dit rel regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi.

Es tracta, concretament, de l’accés que s’inicia a l’explanada entre els carrers de Pavia i Isabel de Villena, junt a l’IES Isabel de Villena; i l’accés des de la intersecció de Pintor Ferrandis amb Pavia, més proper al Cabanyal. En este últim, a més de repintar-se la ruta fins el passeig marítim de blau intens, s’han ampliat les places d’estacionament per a persones amb diversitat funcional.

A més, en les passarel·les de fusta que arriben fins la vorera de la mar, s’han pintat dues línies paral·leles que marquen perfectament la separació amb l’arena, el que facilita la mobilitat en el recorregut per a les persones amb determinades deficiències en la visibilitat.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.