Mobilitat Sostenible facilita tota la informació necessària a les ambulàncies de la ciutat per als dies fallers

València Notícies | Redacció.– Per segon any consecutiu, com a novetat, la regidoria de Mobilitat Sostenible ha elaborat un mapa de la ciutat de València on es recopila tota la informació aportada per les regidories de Policia, Bombers i Cultura Festiva. A través d’este mapa s’informa a totes les ambulàncies de la ciutat dels carrers tallats i de les rutes alternatives que cal seguir en cada cas.

Concretament, el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, ha mantingut una reunió este matí amb el coordinador d’Emergències de la Conselleria de Sanitat, a qui li ha informat de primera mà de tots els detalls i li ha fet entrega dels plànols elaborats per la regidoria. Es tracta d’una informació que, des de la Conselleria faran arribar a totes les centrals d’ambulàncies que treballen en València (tant públiques com privades).

El concejal de Movilidad Sostenible se ha reunido también con representantes de la CEV, ASUCOVA, CECOVAL y FEHVP, entre otros.

“Des de la regidoria de Mobilitat Sostenible treballem per facilitar la vida a les persones i per això hem entregat tota esta informació als servicis mèdics de la ciutat, una acció que mai s’havia realitzat en València i que, davant la bona acollida que va tindre l’any passat, enguany tornem a repetir”, ha dit Grezzi.

La informació també per a empresaris, taxistes i comerços

El regidor Grezzi ha mantingut també una trobada este matí amb representants del sector empresarial de la ciutat i del taxi. Així, en una cordial reunió de treball s’ha informat als membres de la CEV, ASUCOVA, CECOVAL i FEHVP, entre d’altres, de tots els talls previstos a partir de demà i de les rutes alternatives que cal seguir en cada cas.

Des de Mobilitat Sostenible s’han anotat totes les reivindicacions que “durant anys” han recopilat els sectors econòmics de la ciutat respecte a la temporada de falles. Aspectes com de quina manera millorar el repartiment a domicili o el treball logístic dels transportistes de la ciutat són els que han plantejat els empresaris.

Finalment, s’ha acordat convocar una segona reunió en passar falles per a que els sectors econòmics de la ciutat puguen transmetre a l’Ajuntament la seua experiència d’enguany i de cara a l’any que ve es puga millorar i solucionar temes concrets. Tant la regidoria de Mobilitat Sostenible com els representants de les diferents associacions i confederacions han coincidit en destacar com a “molt positives i oportunes” estes reunions de coordinació.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.