Mobilitat Sostenible habilita un nou accés més directe i ràpid a l’Hospital La Fe

València Notícies | Redacció.- La Regidoria de Mobilitat Sostenible, a través del servici de Trànsit de l’Ajuntament, ha creat un nou accés a l’Hospital La Fe. El nou itinerari desataca per ser més curt, més directe i més segur que l’itinerari principal antic, que col·lapsava l’encreuament de la ronda sud on es realitzava el canvi de sentit per entrar a l’hospital.

Nuevo acceso a La Fe.

Mobilitat Sostenible ha instal·lat una sèrie de senyalitzacions verticals que indiquen de manera molt clara i visual com accedir a l’hospital, a través del camí de l’Assagador del Moro, per la via de servici annexa a l’eixida cap a Alacant i la V-21, passant per baix del pont d’estes eixides.

La Regidoria respon així a una de les peticions que l’Associació de Veïns de Malilla havia traslladat al Consistori i ofereix a la ciutadania arribar a l’hospital La Fe en menys temps i donant menys voltes.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.