Mobilitat sostenible millora la seguretat en un dels accessos primcipals a l’Hospital Clínic

València Notícies | Redacció.- La Regidoria de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València ha posat en funcionament un nou pas de vianants semaforitzat a l’encreuament entre el carrer del Doctor Gómez Ferrer i l’avinguda de Menéndez Pidal. “Es tracta d’un punt que alberga gran quantitat de moviment de transeünts, sobretot cap a les instal·lacions de l’Hospital Clínic i les facultats del Campus de Blasco Ibáñez, per la qual cosa és fonamental incidir en la millora de la seguretat”, ha explicat el regidor Giuseppe Grezzi.Cruce Hospital Clínico.

La millora s’ha realitzat després que el Servici de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València considerara convenient i viable la petició ciutadana que ha donat origen a l’estudi de la millora per a procedir a la seua execució, en coordinació amb el Servici de Manteniment i Infraestructures.

Este pas, amb semàfor que passa del verd al doble ambre per al trànsit rodat, aporta seguretat, comoditat i coherència als fluxos de circulació de vianants que tenen lloc al voltant del centre hospitalari, concretament a l’entrada més pròxima a l’àrea d’Emergències.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.