BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Mobilitat Sostenible reforça la seguretat en l’entorn de les Escoles Sant Josep

València Notícies | Redacció.- El Servici de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València ha millorat la seguretat i la mobilitat a l’entorn de les Escoles Sant Josep, en completar amb mesures de senyalització els recents treballs de reurbanització al carrer del Pare Barranco.

 Juntament amb les noves voreres i l’asfaltat, s’han pintat nous passos de vianants i s’ha millorat la seua visibilitat en establir places d’estacionament de motos als extrems. A més, s’ha ampliat, també amb pintura, la mitjana de separació dels carrils adequant-los per tal de frenar els impulsos dels vehicles d’augmentar la velocitat en este carrer de doble sentit.Más seguridad en las Escuelas Sant Josep.

També s’ha reforçat la precaució senyalitzant, tant en horitzontal com en vertical, la presència d’un centre escolar a prop. A més, s’ha establit el límit de velocitat a 30 quilòmetres per hora en tot el tram i s’ha definit l’estacionament, tant en bateria com en cordó.

Per una altra banda, a la porta del col·legi s’ha habilitat una zona de parada Kiss and Go, perquè els pares i les mares puguen deixar i recollir els seus fills i filles sense generar situacions de perill ni congestions, donat que les parades ràpides no poden sobrepassar els dos minuts.

Per un altre costat, un dels carrers adjacents, el de Benifairó, ha passat a ser de sentit únic d’entrada i també s’hi ha definit l’estacionament.

 El regidor de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València, Giuseppe Grezzi, ha defensat “la importància d’estes actuacions per calmar el trànsit i reforçar la seguretat una vegada més en un entorn escolar”.Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.