Mobilitat Sostenible reforçarà la senyalització a la Font d’En Corts per pacificar el trànsit

València Notícies | Redacció.- Representants d’entitats socials i veïnals de la carrera de la Font d’En Corts han traslladat de primera mà al regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, algunes de les seues necessitats més importants, que es traduïxen en peticions que es remunten a fa més d’una dècada en esta zona de la ciutat. La pacificació del trànsit és la reivindicació fonamental.

Grezzi ha atés durant la trobada les diverses peticions realitzades, centrades fonamentalment en el desig de calmar el trànsit al seu pas per esta àrea, on ja n’hi ha marcat un límit de velocitat màxima de 30 quilòmetres per hora. No obstant això, els representants veïnals i socials de la carrera de la Font d’En Corts han assegurat que eixe límit de velocitat no es respecta.

Reunió de Grezzi en la Font d'En Corts.

El regidor i tècnics de la Regidoria de Mobilitat Sostenible, també presents en la reunió, han pres nota de les peticions i després d’estudiar in situ les possibilitats existents introduiran la setmana que ve algunes novetats que reforcen la seguretat als itineraris per a vianants, com ara el reforç de la senyalització vertical i horitzontal. La intervenció es culminarà a principis de l’any que ve.


“Amb esta actuació donarem resposta a una reivindicació veïnal de 1999, el que demostra l’abandonament a què s’ha vist sotmesa bona part de la població de la nostra ciutat. Ara, reforçarem la seguretat en este punt de València”, ha explicat Grezzi.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.