Mobilitat Sostenible renova les baranes de Glòries Valencianes

València Notícies | Redacció.- La regidoria de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València ha començat hui els treballs de substitució de les baranes d’un dels ponts més emblemàtics de la ciutat, el de les Glòries Valencianes. Es tracta del pont que uneix la Gran Via Ferran el Catòlic amb l’avinguda Pius XII.

És la primera vegada que es procedeix donar solució al deteriorament de les baranes de protecció d’esta infraestructura, popularment coneguda com a Pont d’Ademús, que es trobaven en un estat deteriorat. S’estima que la mesura estiga completada a principis de la setmana vinent.

la-intervencion-se-alargara-hasta-principios-de-la-semana-proxima

El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, ha assenyalat, que els veïns i veïnes de la zona feia temps que reclamaven esta actuació, “ja que des de fa molt de temps hi havia molts punts on el ferro estava oxidat i hi havia perill per als vianants i, especialment, per als més menuts i mundes”.

Amb esta actuació s’incorporarà una barana galvanitzada en blanc al llarg de tot el pont en les dos direccions, el que suposa 380 metres nous de barana, en una intervenció que s’allargarà fins a principis de la setmana vinent. Esta acció se suma a la recent incorporació d’una barana per a protegir els vianants de l’avinguda d’Antonio Ferrandis, en el barri de la Ciutat de les Arts i de les Ciències.

“D’esta manera, la regidoria de Mobilitat Sostenible continua amb el seu pla de millorar la seguretat dels vianants de la nostra ciutat, la primera i principal forma de desplaçar-se que es produeix en la ciutat de València”, ha dit Grezzi.

A més, el regidor ha comentat que esta no serà l’única barana “en estat deficient des de fa temps que es canviarà en els pròxims dies”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.