Mobilitat Sostenible retarda el desmuntatge de les parades de Valenbisi afectades per Falles

Valencia Noticias | Redacción.- La regidoria de Mobilitat Sostenible, amb la col·laboració amb la Junta Central Fallera, ha ajustat enguany la data de desmuntatge i bloqueig de les parades afectades per la instal·lació de monuments fallers amb la finalitat de garantir la mínima pertorbació possible a les persones usuàries del servici de lloguer de bicicletes.

Així ho ha anunciat hui el regidor delegat de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, qui ha explicat que la intenció d’esta mesura és garantir la menor pertorbació possible als usuaris i usuàries regulars del servici de lloguer de bicicletes, de manera que esretarda, en la mesura que siga possible, el moment del desmuntatge i bloqueig.

Este año se ha conseguido que se retrase una jornada hasta el día 14.
image-337096

Així, després de tornar a consultar els motius pels quals se sol·licitava el desmuntatge de sis parades, la motivació de les quals no es trobava en el servici, s’ha aconseguit que parades com la d’Almirall Cadarso-Comte d’Altea o Regne de València, que fins a l’any passat es desmuntaven el dia 4, es mantingueren fins ahir; mentre que unes altres com la de Jeroni Munyós, que es retiraven el dia 5, es mantinguen actives fins al dia 14, o al dia 11, en el cas de la de Salamanca-Reina na Germana.

Pel que fa als bloquejos totals, que afecten set estacions, enguany s’ha aconseguit que es retarden una jornada fins al dia 14, a excepció de la de la plaça de la Reina, que tindrà lloc el 16.

Mentrestant, les estacions 11 i 15, de la plaça de l’Ajuntament es mantenen bloquejades, entre les 12:00 i les 15:00, fins al 16 de març amb motiu de la mascletà, per a passar a partir del 16 a estar totalment bloquejades.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.