Motorocasión Castelló bat per tercer any consecutiu el seu rècord històric de vendes amb 5,7 milions d’euros

balanç motorocasión 1La regidora Patricia Puerta subratlla que el balanç de la fira confirma la recuperació del sector de l’automoció

Motorocasión Castellón, la Fira Provincial del Vehicle d’Ocasió que es va celebrar entre el 8 i l’11 de juny en el Recinte Castelló, ha batut per tercera edició consecutiva el seu rècord de vendes amb una millora contínua des del període de la crisi. Les operacions tancades tant durant la fira com en les dues setmanes posteriors al certamen han elevat el volum de negoci als 5,7 milions d’euros, lo que suposa un increment del 51 % respecte a l’any anterior. La regidora d’Impuls de l’Activitat Econòmica, Patricia Puerta, el director de Motorocasión Castellón, Fernando Lobón, i el diputat de l’Oficina Tècnica, Planificació i Serveis de la Diputació Provincial, Ibán Pauner, han sigut els encarregats de presentar avui el balanç.

“Les xifres reflecteixen no solament que la fira Motorocasión està consolidada com a referent de la venda de vehicles d’ocasió a Castelló i província sinó que avalen la recuperació del sector de l’automoció”, en paraules de la regidora Patricia Puerta. En aquest sentit, cal destacar que en 2016, coincidint amb la celebració de la quinzena edició, es van vendre vehicles per un import de 3,7 milions, “i un any després el volum de negoci s’ha incrementat en dos milions més”, ha apuntat l’edil.

El director de Motorocasión Castellón, Fernando Lobón, ha expressat la seua sorpresa i alegria pels resultats, qualificant d’èxit rotund aquesta edició de 2017. En total s’han venut 349 vehicles, el que es tradueix en un increment del 46 % respecte a l’any anterior, en el qual es van vendre 239. Però no solament s’han tancat més operacions i s’ha millorat la xifra de negoci global sinó que el preu mitjà de també ha augmentat. Així, el preu mitjà dels vehicles lliurats s’ha situat en 16.464 euros, enfront dels 15.578 de l’any 2016, el que confirma la millora tant del sector com de l’economia de la província que subratllava la regidora d’Impuls de l’Activitat Econòmica. Aquesta edició, que era la primera amb una durada de quatre dies, també va superar el nombre d’assistents de l’any anterior, mantenint-se de manera constant durant els dies que va durar la fira.

I si el balanç econòmic s’ha tancat en positiu, també ho ha sigut el costat solidari. Per cada cotxe venut, Motorocasión ha donat 10 euros a la Fundación Síndrome de Down Castellón amb la qual col·laborava enguany, un total de 3.490 euros que Lobón ha lliurat després de la presentació del balanç al president de la institució, Alberto Mateu. També ha incidit en la importància de compartir aquest moment d’alegria ajudant a les persones que més ho necessiten. L’any passat, Motorocasión també va col·laborar amb una altra organització de manera solidària, l’Associació Banc d’Aliments de Castelló. La regidora Patricia Puerta ha expressat que l’Ajuntament sempre estarà disposat a recolzar aquest tipus d’iniciatives solidàries pels seus beneficis per als ciutadans i ciutadanes.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.