Murla i El Campello lideren el Circuit la Bolata

 

foto7249Este passat cap de setmana es podia, per fi, disputar la primera jornada del III Circtuit de Llargues La Bolata a la població de Xaló, després d’haver-se suspés la primera a Callosa i que queda establida per al 6 de desembre.

Els resultats produïts en esta jornada, celebrada el passat diumenge a la localitat de la Marina Alta feia que els primers líders siguen les formacions de Murla i de El Campello.

Obria la matinal la partida entre Parcent i Benidorm, i ésta era la única en la que es repartien els punts en joc, després de que acabara amb un marcador de 10 a 7 per als de la Marina Baixa. El derbi de proximitat entre Orba i Murla, queia del costat dels segons, pel resultat de 10 a 3, tal vegada acusaven els d’orba el seu debut en aquesta competició. Idèntic resultat es produïa per la vesprada, en la partida entre El Campello i Sella, amb victòria per als primers que comparteixen liderat momentani amb els de Murla.

La següent jornada tindrà lloc el diumenge dia 4 de novembre, i en aquest cas, la població amfitriona serà la de Parcent.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.