BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Murla i El Campello lideren el Circuit la Bolata

 

foto7249Este passat cap de setmana es podia, per fi, disputar la primera jornada del III Circtuit de Llargues La Bolata a la població de Xaló, després d’haver-se suspés la primera a Callosa i que queda establida per al 6 de desembre.

Els resultats produïts en esta jornada, celebrada el passat diumenge a la localitat de la Marina Alta feia que els primers líders siguen les formacions de Murla i de El Campello.

Obria la matinal la partida entre Parcent i Benidorm, i ésta era la única en la que es repartien els punts en joc, després de que acabara amb un marcador de 10 a 7 per als de la Marina Baixa. El derbi de proximitat entre Orba i Murla, queia del costat dels segons, pel resultat de 10 a 3, tal vegada acusaven els d’orba el seu debut en aquesta competició. Idèntic resultat es produïa per la vesprada, en la partida entre El Campello i Sella, amb victòria per als primers que comparteixen liderat momentani amb els de Murla.

La següent jornada tindrà lloc el diumenge dia 4 de novembre, i en aquest cas, la població amfitriona serà la de Parcent.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.