Natxo Costa aposta per un consum responsable en la inauguració de la 11ª jornada ‘Tendències de Consum i Oportunitats de Negoci’

El director general de Comerç i Consum, Natxo Costa, ha inaugurat junt amb el President del Consell de Cambres de Comerç de la Comunitat Valenciana, José Vicente Morata, i el President de la Comissió de Comerç Interior de Càmera València i President d’IVEFA, José Bernardo Noblejas, la 11ª edició de la jornada Tendències de Consum i Oportunitats de Negoci “Comerç i substrat social”.

En la seua intervenció, Costa ha destacat la importància “d’un consum responsable en termes socials i en educar als nostres consumidors de forma que el seu consum siga compatible amb l’interés general”.

“Sabem que les polítiques marquen tendències i volem que aquesta jornada servisca per a que les oportunitats de negoci dels comerciants d’adeqüen a les polítiques que volem desenvolupar per a la Comunitat des de la nova administració”, ha afirmat.

‘Tendències de Consum i Oportunitats de Negoci’ és un espai per al debat i la reflexió entorn com ha evolucionat el consumidor i com ha modificat els seus hàbits de consum i el seu comportament de compra i està orientada a conèixer, analitzar i reflexionar sobre el sector comercial compromès amb el seu entorn, amb la societat i el territori, buscant millorar la qualitat de vida dels consumidors i per extensió dels ciutadans.

Va dirigida principalment a comerciants, empresaris de la distribució comercial, tècnics de comerç,professionals de la investigació de mercats, directors de màrqueting i comunicació, investigadors i estudiants interessats en el coneixement del comportament del consumidor i les tendències de consum i está organitzada per la Oficina PATECO i la Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Servicis i Navegació de València.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.