Castelló celebra la carrera Valora la Vida per a sensibilitzar sobre la prevenció d’addiccions

La marxa no competitiva té un recorregut de tres quilòmetres i està oberta a la participació de persones de totes les edats

Castelló celebra diumenge que ve, 15 de novembre, la XXIII Carrera Popular no competitiva sota el lema Valora la vida, en la qual podran participar quants ciutadans ho desitgen sense limitacions d’edat. El regidor de Benestar Social i Dependència, José Luis López, i el d’Esports, Enric Porcar, han presentat aquesta nova edició i han animat “a tots els veïns i veïnes a sumar-se a aquesta iniciativa popular que pretén conscienciar sobre les conductes addictives”.

Foto Carrera Valora la Vida
image-258914

Aquesta carrera popular s’emmarca dins del Pla Municipal de Drogodependències de l’Ajuntament de Castelló amb un objectiu de sensibilització sobre la prevenció de les addiccions. La marxa s’organitza des del Gabinet de Prevenció de Trastorns Addictius i el Patronat d’Esports. L’objectiu d’aquest esdeveniment és expressar des de la participació solidària, el desig de fomentar valors positius en la nostra societat, així com sensibilitzar a la població en general sobre els efectes que porten amb si les activitats associades a comportaments addictius, emfatitzant els efectes a curt i mig termini.

L’activitat consisteix a recórrer una distància aproximada de 3.000 metres que transcorre per la principals carrers de la ciutat, amb eixida i meta en Plaza Hort dels Corders. Les inscripcions, de caràcter gratuït, començaran el mateix diumenge a les 9:30 en la plaça Hort dels Corders, fins a uns minuts abans de l’inici de la marxa, l’eixida de la qual serà a les 11:00. En aqueix moment es lliurarà als participants un Dorsal amb el nº1 i un val per a canviar per la samarreta en finalitzar la carrera.

L’Ajuntament de Castelló s’encarrega de la difusió, disseny gràfic, samarretes, animació, etcètera, i en l’organització participa voluntariat de les ONG de la ciutat especialitzades en tractament i prevenció de conductes addictives com a Projecte Amigó, Patim, Araca i Fundació Salut i Comunitat. També comptem amb la col·laboració de la UJI, Creu Roja, Alcampo i Coca Cola. L’any passat van participar prop de 1.500 persones amb edats compreses des d’1 mes fins a més de 65 anys.

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.