Marco se suma a la Festa de la Bandereta de Creu Roja i aplaudeix la seua labor solidària

L’alcaldessa i els regidors José Luis López i Enric Porcar visiten la taula instal·lada en la plaça Major

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, s’ha sumat avui a la Festa de la Bandereta de Creu Roja, una jornada amb la qual l’ONG sol·licita la col·laboració ciutadana per a recaptar fons per als projectes de suport a persones migrants i refugiades. Marco ha aplaudit l’acció solidària de l’organització i els ha animat a seguir treballant “en favor d’els qui pitjor ho estan passant”.

Fiesta de la Banderita 1
image-258909

Marco ha acudit a la taula instal·lada en la mateixa plaça Major acompanyada del regidor de Benestar Social, José Luis López, i el regidor d’Educació, Enric Porcar. Creu Roja Castelló ha instal·lat 22 taules per diferents zones de la ciutat per a facilitar la participació en aquesta tradicional campanya que és possible gràcies a la implicació directa d’unes 500 persones.

La Festa de la Bandereta ha incorporat, com a novetat, un caràcter més lúdic amb les actuacions del grup Màgia a Dos, dels grups que assagen en els locals Black Ice i dels clubs de Harley Davidson Big Twin i Chapter. A més, l’Escola de Música i el Club de Gimnàstica Rítimica del col·legi Àgora Lledó han actuat en la plaça Major amb música en directe i la participació de part de les gimnastes que competiran en el Campionat d’Espanya de base de conjunts a Saragossa i de Paula Reyes, que al desembre viatjarà fins a Valladolid per a participar en el Campionat Absolut.

 

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.